U kunt bij De Auto Avenue te allen tijde rekenen op een scherpe prijs voor onderdelen zoals autobanden, uitlaten en accu's. De Auto Avenue werkt daarnaast met vaste menu prijzen bij regelmatige onderhoudsbeurten van uw auto, U weet dan vooraf welke kosten in rekening worden gebracht.

Bent u reeds klant van de De Auto Avenue? Dan wordt u automatisch in kennis gesteld van het noodzakelijk onderhoud van uw voertuig. Dit doen we per brief of per e-mail. U kunt dan via onze online afspraakplanner zelf een datum prikken voor het onderhoud. Wel zo gemakkelijk!

Battery Repair Center & EV specialist

De Mitsubishi Outlander PHEV is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Een sterk staaltje van innovatieve techniek heeft Mitsubishi weten toe te passen in de hedendaagse auto.

Wij zijn ervan overtuigd dat de elektrische aandrijving van auto's een vlucht gaat nemen en niet meer is weg te denken. De technische ontwikkelingen rondom het elektrisch rijden volgen elkaar in een rap tempo op.

Dat is een van de reden dat De Auto Avenue vroegtijdig geïnvesteerd heeft in haar mensen en middelen om alle reparaties en service verlening rondom deze nieuwe techniek te kunnen uitvoeren. Naast een speciaal ingerichte werkplaats hebben we 3 specialisten opgeleid om alle voorkomende reparaties te kunnen uitvoeren.

De Auto Avenue is een van de geautoriseerde partners die voor  zowel Mitsubishi Motors als voor SERES de hoog gespecialiseerde en uitgebreide diagnose en reparaties mag en kan uitvoeren. 

Wij streven er na om alle voorkomende reparaties die betrekking hebben op deze nieuwe techniek binnen 2 werkdagen af te ronden, een uitdaging die onze technici graag voor u aangaan!

EV advies of vraag