De Auto Avenue is voortgekomen uit de samenvoeging van twee autobedrijven in Haaren en Tilburg. Circa 55 jaar geleden in 1962 werd in Haaren, onder de rook van Tilburg, Garage Kluitmans opgericht door M.M. Kluitmans.

klein showroom1Na een intensieve samenwerking met Gijsbers Suzuki, eveneens een familiebedrijf met een rijke Tilburgse historie worden beide bedrijven in 2001, tijdens de opening van de nieuwe showrooms, samengevoegd. De twee bedrijven gaan verder onder De Auto Avenue.

De Auto Avenue is nog steeds een echt familie bedrijf. De 2e generatie dochter en schoonzoon van de oprichter de heer Tijn Kluitmans zijn inmiddels al weer zo'n ruim 28 jaar actief binnen het bedrijf. 

Stabiel en krachtig, ondanks de economische tegenwind en de ontwikkelingen binnen de autobranche blijven we investeren in de toekomst. Mede omdat we de afgelopen decenia uitgegaan zijn van onze eigen lokale kracht en kwaliteiten zijn we in staat geweest om onze positie in de lokale markt verder te verstevigen. Met name onze laatste grote investering, modernisering  van onze werkplaats, heeft ons geen windeieren gelegd. Samen met een team zeer ervaren technici kunnen we met recht zeggen dat we in staat zijn ons te onderscheiden van de massa. De ruim 5000 klanten reviews zijn voor ons de bevestiging dat we de juiste keuzes hebben gemaakt.