image new003De Auto Avenue is een zéér modern en ambitieus autobedrijf met een rijke historie. Met 2 dealerschappen voor de Japanse merken Mitsubishi en Suzuki vertegewoordigen wij, met onze vestiging in Tilburg, de regio Midden Brabant.

Ook vertegenwoordigd De Auto Avenue het nieuwe Amerikaans/aziatische merk SERES en is daarmee één van de 6 SERES Centers in Nederland. SERES levert alleen 100% elektrische auto's. 

Wat ons uniek maakt is dat wij gespecialiseerd zijn in het repareren van Elektrische en Hybride auto's. Voor Mitsubishi en SERES zijn wij gecertificeerd EV Accu-Repair Center.

Jong en dynamisch, mede omdat we de afgelopen jaren de focus hebben gelegd op geëlektrificeerde auto's, specialistische EV opleidingen en verjonging van ons team zijn we in staat geweest om onze positie in markt verder te verstevigen.

Anders dan anders, omdat wij de transitie naar elektrische auto's al hebben gemaakt en een efficiente bedrijfsvoering nastreven zijn wij voor Automotive studenten een gewilde plek voor stage- en interne opleidingstrajecten. De Auto Avenue werkt intensief samen met diverse lokale opleiders zoals Fontys en ROC Tilburg

 De ruim 8000 klanten reviews zijn voor ons de bevestiging dat we de juiste keuzes hebben gemaakt.

U bent van harte welkom!