Onze occasions hebben niets te verbergen.

One Price Selling zorgt ervoor dat u een reële prijs betaalt, in veel gevallen de laagste prijs van Nederland, terwijl de auto's die wij verkopen van hoge kwaliteit zijn. Klik voor meer informatie of zoek direct naar een occasion in onze database.

One Price Selling bij de Auto Avenue Tilburg is een wel heel bijzondere manier van auto's verkopen of beter gezegd kopen. De prijzen die wij u presenteren behoren tot de laagste van Nederland (Dit geldt ook voor nieuwe auto's !) terwijl de auto's die wij verkopen van hoge kwaliteit zijn, afkomstig zijn van onze eigen klanten, meestal de eerste eigenaar. Dus géén afgedankte lease auto's met hoge kilometerstanden of occasions die tot aan de voorruit in de kreukels hebben gezeten. Wij prijzen de auto's niet te hoog om vervolgens te kunnen zeggen dat uw inruil minimaal 1500 euro bedraagt. Dus géén sigaar uit eigen doos, we laten u echt niet teveel betalen!

U kunt op ons vertrouwen, het is niet voor niets dat de Auto Avenue hoog staat aangeschreven binnen de dealerorganisaties van Mitsubishi en Suzuki maar ook regionaal is de Auto Avenue een naam waar je niet omheen kunt.

1. Gegarandeerde vaste lage prijs
2. Geen prijsdiscriminatie
3. Onderhandelen is niet nodig
4. Taxatie o.b.v. Autotelex
5. Inzichtelijke taxatie en prijsopbouw
6. Garantiemogelijkheden tot 24 maanden
7. Gratis Europese mobiliteitsservice
8. Mobiliteitspakket uit te breiden met verzekering
9. Merkdealer occasions